İzmir Evden Eve Nakliyat Hakkında Bilinmesi Gerekenler


İzmir evden eve nakliyat firması olarak işimizi temiz yapmaktayız. A'dan Z'ye kadar bütün paketleme malzemelerimiz sağlam ve dayanıklıdır. Taşıma esnasında maksimum güvenlidir. Keşif hizmeti sırasında girişler, kapılar, pencereler, elektrik telleri ve ağaçlar incelenip araştırılmaktadır. Taşımaya engel olabilecek bütün etkenler liste halinde hazırlanmaktadır. Ekibimiz taşıma süresi zarfında sigortalanması gereken eşyaları paketleme işleminden önce sigortalamaktadır. İzmir evden eve nakliye işleminde sigortalanan eşya yeni eve ulaşana kadar sigorta şirketinin güvencesi altına girmektedir. 

İzmir Evden Eve Nakliyat

Elemanlarımız nakliye fiyatı konusunda sizi bilgilendirdikten sonra fiyat listesi çıkarmaktadır. Fiyatta anlaşma sağlandığı zaman taşıma günü belirlenmektedir. Eşyanın taşınacağı günün belirlenmesi işleminde ev sahibinin boş zamanı ve tatil günleri dikkate alınmaktadır. Bütün konularda anlaşma sağlandıktan sonra müşterimiz sözleşmeyi imzalamaktadır. Kontratın tarihte İzmir evden eve nakliyat firması personeli evinize gelerek eşyaları paketlemeye başlamaktadır. 


Ambalajda kullanılan balonlu naylon, özel kutu ve koli bantları, malların en iyi şekilde taşınması için özel olarak üretilmiş malzemelerdir. İzmir evden eve nakliyat elemanları ekip halinde evinizi ziyaret ediyor ve eşyaları seri bir şekilde istediğiniz gibi paketleniyor.

İzmir evden eve nakliyat ekibimiz önce paketleme işlemi gerçekleştirmektedir. Büyük ve yer kaplayan eşyalar balonlu naylonlara, kutulara girebilecek boyuttaki hassas eşyalar içi köpüklü özel ambalajlarla paketlenmektedir. Sektörel bazlı büyük avantaj sağlayan ev nakliye aracımız pratik ve etkili taşıma çözümü sunmaktadır. 

Elyar Nakliyat Ev eşyalarınızı hassas bir şekilde taşımaktayız izmir evden eve nakliyat platformu bölümünde bir sürü nakliyeci vardır. Bunlardan işlerini en iyi şekilde yapan da vardır. İşlerini kötü yapan da vardır. Her zaman kurumsal olan bir firmayı tercih etmelisiniz. 

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

İzmir Asansörlü Nakliyat Hakkında En Çok Sorulan Sorular

Eşya Depolama Süreci Nasıl İlerlemekte ?

İZMİR EVDEN EVE ASANSÖRLÜ NAKLİYAT FİYATLARI