Çakıroğlu Nakliyat İle İzmir Eşya Depolama Kolaylığı ...

Çakıroğlu Nakliyat, kentsel dönüşüm talepleri doğrultusunda İzmir Eşya depolama hizmetleri için kurulmuştur. Tamamen yenilikçi olan firmamız, eşya depolama hizmetlerinde bir ilke imza atmıştır. Türkiye'de ilk defa kişiye özel eşya depo odası tarafımızdan yapılmaktadır. Depo odalarındaki eşyalarınızın hacmine ve metreküpüne göre tasarlanmış alanlardır. Depo alanında tamamen kişiye özel ve bağımsız depo alanı oluşturulmuştur. Çakıroğlu Nakliyat ile İzmir Eşya depolama alanlarında fark yaratarak; yenilik çözümler getirdi. Birçok alanda girişimcilik ve yenilikçi fikirlere sahip olan firmamız depolama alanında profesyonel çözümler getirmiştir. 1,1 milyon TL yatırımla kurulan Çakıroğlu Nakliyat, müşteri memnuniyeti vizyonu ile depolama alanında yenilikçi çözümler sunuyor.

izmir eşya depolama firması


Depo odaları kimler kullanmalı?

-Fazladan eşyası olanlar için pratik bir çözümdür, depolama alanı bildiğiniz gibi değil, bir koli tutularak eşya dolu bir evin depolama alanıdır.

-Kentsel dönüşüm; Büyükşehir bölgesinde genellikle normal bir durum olduğu için kentsel dönüş binasının yenilenmesi yaklaşık 12 ay sürüyor. Bu süre zarfında depo kiralamak, boyama ve tadilat gibi işlere girmek yerine ekonomik ve rahat bir seçimdir.

-Rasyon; Zor görevlerdeki malları depolama seçeneklerinden biri, genellikle şehir değiştirme atamaları için ekonomik ve güvenilir bir seçimdir.

-Tadilat ve Boya; Evleri yenilenmiş ve boyanmış kişiler için mükemmel çözümü sunuyoruz, büyük eşyalarının tamamını veya bir kısmını depolama alanlarımızda güvenle saklayabilirsiniz.

-Antikalar; Antikaların depolanması firmamız tarafından güvenilir ve sigortalı bir şekilde yapılmaktadır.


Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

İzmir Asansörlü Nakliyat Hakkında En Çok Sorulan Sorular

Eşya Depolama Süreci Nasıl İlerlemekte ?

İZMİR EVDEN EVE ASANSÖRLÜ NAKLİYAT FİYATLARI