Asansörlü Nakliyat Hizmetinin Avantajları


Son zamanlarda İzmir asansörlü nakliyat hizmeti oldukça tercih edilmeye başladı. Değişen ve gelişen dünyada çok katlı evlerin çoğalmasıyla üst katlardan taşınan ve taşınacak olan insanlar asansörlü taşımacılık hizmetine ihtiyaç duyuyor. İzmir Çakıroğlu Nakliyat olarak asansörlü nakliye hizmetimizin bu denli tercih edilmesinin en önemli nedeni eşyaların yıpranmasını ve zarar görmesini engellemektir.


Bulunduğunuz Eve Asansör Kurulabilir mi?

Bu sorunun cevabına binanızın ve sokağınızın resimlerini birden fazla açıdan çekip İzmir Çakıroğlu Nakliyat ile paylaşarak çok rahat öğrenebilirsiniz. Bulunduğunuz sokak veya sitede asansörlü nakliyat sisteminin pencere veya balkona erişmesini engelleyen herhangi bir ağaç, elektrik ve telefon telleri olmamalı. Eğer bu adımı es geçerseniz hizmeti alacağınız gün size fazladan bir maliyet oluşturacaktır. Bu durumu yaşamamız adına önleminizi almayı ihmal etmemelisiniz. Diğer bir önemli husus, asansörün kurulacağı balkon veya pencerenizin yeterli büyüklükte olmasıdır.

Hangi Eşyalar Nakliyat Asansörüyle Taşınabilir?

 

Asansör ile hangi eşyaların taşınabileceği, asansörün kurulacağı alana bağlıdır. Asansörlü nakliyat ulaşım

genellikle balkondan, pencerelerden veya pencere kaldırılarak oluşturulan alandan eşya taşınarak

gerçekleşir. Bu boşluklardan geçebilecek hemen hemen tüm eşyalar asansör servisi ile taşınabilir.

Diğer eşyalar normal şekilde, yani merdivenlerden yukarı taşınacaktır. Asansörün dikliği ne kadar

yüksekse, ağır yüklerin kaldırma kabiliyeti o kadar büyüktür. Elbette bazı asansörler 350 kg'dan fazla

yük taşıyamaz. Asansörün evinizle oluşturduğu açı 45 derece ise yük 200 kilodan az olabilir.

İzmir Çakıroğlu Nakliyat olarak bizden beyaz eşyalarınız veya mobilyalarınız için asansör taşımacılığını

seçtiyseniz, eşyalarınızın asansörün kurulacağı alana uygun olup olmadığını kontrol etmelisiniz.

 

Asansörlü Nakliyat Hizmetini Avantajları

 

Çakıroğlu Nakliyat İzmir asansörlü nakliyat hizmeti ile taşınacak eşyalarınız yüksek katlara yıpranmadan ve zarar görmeden taşınabilir. Bu hizmet ile çok daha kısa sürede taşınma işleminiz son bulacaktır ve sizi yormayacaktır. İzmir  Asansörlü Nakliyat firmaları, 10 ve üstü katlara eşya taşıma maliyetini yarı yarıya indirir. Binaların girişi ve merdivenleri eşya taşıma sırasında eşyalara gelebilecek zararları arttırır. Ayrıca muhitinizdeki komşularınızı taşınırken çok daha az rahatsız etmiş olursunuz. Ve de taşıma işlemini yapan işçilerimiz çok daha az yorulur ve diğer işleri daha özenli yapabilirler.

 

Asansörlü Nakliyat Hizmetinin Dezavantajları

 

 Çakıroğlu Nakliyat İzmir asansörlü nakliye şirketi olarak eşyalarınızın zarar görme ihtimalini ne kadar düşürsek de yine de kazalar olabilir. Normal yoldan taşınma esnasında eşyalar çizilebilir fakat asansörden eğer eşya düşerse eşya kullanılmaz hale de gelebiliyor maalesef ki. Bu riskin varlığını görmezden gelemeyiz. Bu yüzden de bu kazaya sebep olabilecek ihtimallere karşı örneğin rüzgarlı günlerde bu hizmeti almanızı İzmir Çakıroğlu Nakliyat olarak tavsiye etmiyoruz.


Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

İzmir Asansörlü Nakliyat Hakkında En Çok Sorulan Sorular

Eşya Depolama Süreci Nasıl İlerlemekte ?

İZMİR EVDEN EVE ASANSÖRLÜ NAKLİYAT FİYATLARI