İzmir Eşya Depolama Hakkında Bilinmesi Gerekenler

Eşyanın depolanma gerekliliğini mutlaka değerlendirin

Çakıroğlu nakliyat , İzmir eşya depolama hizmeti hiç şüphesizki az da olsa maliyetli bir iştir. Bu sebeple neyi depolayıp neyi elden çıkartmanız gerektiğine iyice düşündükten sonra karar vermelisiniz. Eşyalarınızın ne kadar ettiğini, gelecekte değer kazanacağı ya da kaybedeceğini, gerçekten ihtiyaç duyduğunuz eşyalardan olup olmadıklarını bi daha düşünmelisiniz. Bu işlem'den sonra sizlere ne büyüklükte bir alana ihtiyacınız olduğunu tam olarak belirleyebilir ve çakıroğlu nakliyat olarak sizlere en uygun depolama hizmetini vermekteyiz.
  

Eğer kısa süreli İzmir eşya depolama hizmeti alıyorsanız yani evdeki tadilat bitene kadar depolama hizmetinden faydalanmak istiyorsanız. Bu durumda eşyanın miktarı değil depolama süresi önem taşımaktadır. İhtiyacınızı doğru belirlemek sizlere fiyat konusunda tasarruf etmenizde yardım edecektir.
Güvenilir Bir Firmayla Anlaşın
Pek çok nakliyat firması, büyüklü küçüklü depolama alanları ile uzun ya da kısa vadeli depolama hizmeti sunmaktadır. Ürünleri kontrol ederek teslim alma, taşıma, yerleştirme, tasnif etme ve nakliyesinde bulunma, alacağınız temel hizmetler arasındadır. Fakat Çakıroğlu nakliyat olarak Bunların yanı sıra ürünlerin sağlıklı bir biçimde muhafazası ve isteğiniz halinde dilediğiniz ürüne kolayca ulaşabilme imkanı sağlamaktayız.
Çakıroğlu Nakliyat olarak İzmir eşya depolama hizmeti konusunda olan çekincelerinizi ortadan kaldırıcak ve sizleri aydınlatacak, hizmet vaatlerimizi sözlü olarak değil yazılı olarak sunmaktayız ve sigorta seçenekleri konusunda sizizlere bilmeniz gereken her detay arasıda bilgi vermekteyiz. Eşyalarınızın rutubet veya sıcak hava ile haşere ve böceklere karşı korunacağını size garanti etmekteyiz.
Sözleşmede Tüm Belirlemeleri Yapın
İzmir Eşya Depolama konusunda Alacağınız hizmetlerin sadece sözleşmede yazması yeterli olmayabilir. Depolayacağınız eşyalarınız için hazırlayacağınız listeyi de sözleşmeye ekleyerek, firma ile beraber imzalayıp tutanak altına alabilirsiniz. Eğer daha titiz bir çalışma yapmak istiyorsanız kolilere numaralar vererek hangi kolide hangi eşyaların bulunduğunu liste haline getirin. Bu listeyi fotoğraflar ile destekleyerek sözleşmeye ekleyin ve bir nüshasını mutlak suretle saklamanızda fayda olabilir. Olası bir anlaşmazlık durumunda elinizde sizi destekleyecek donelerin olması size çok fayda sasğlayacaktır.
Resim çekme ve paylaşma işini whatsapp üzerinden bizlere ulaştırabilirsiniz. Resimleri attıktan sonra İzmir eşya depolama firmamızın yetkilisinden cevap olarak bu eşyaları depolamak üzere teslim aldığına dair bir şeyler yazmasını da isteyebilir siniz. Yazacağı cevapta firma adı ve cevabı yazan kişinin adı ve ünvanı olmasına dikkat ediniz.
İyi bir depolama sözleşmesi asgari şu koşulları taşımalıdır.
  • Firmanın irtibat bilgileri,
  • Eşyaların teslim alınma ve depolanma protokolü,
  • Ödemenin ne şekilde yapılacağı ve faturalandırma,
  • Alınacak ekstra hizmet ve maliyetlere ilişkin belirlemeler,
  • Depo kiralama bedeli,
  • Sigorta koşulları ve kapsamı,
  • Sözleşmenin fesih koşulları.
İzmir eşya depolama hakkında daha fazla bilgi almak isterseniz  cakiroglunakliyat.com.tr adresinden iletişime geçebilirsiniz

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

İzmir Asansörlü Nakliyat Hakkında En Çok Sorulan Sorular

Eşya Depolama Süreci Nasıl İlerlemekte ?

İZMİR EVDEN EVE ASANSÖRLÜ NAKLİYAT FİYATLARI